Kunstzinnige workshop

Op aanvraag geef ik graag een kunstzinnige schilderworkshop op maat aan volwassenen en senioren. Bijvoorbeeld een schilderworkshop ‘naar HARTelust’ of ‘Verbeeld je levenskunst’ of een workshop ‘In de voetsporen van een bekende kunstenaar’ (zoals bijvoorbeeld Kandinsky, Hundertwasser of Klimt), of een workshop ‘Collage maken’. Dit kan momenteel alleen op woensdag. Je kunt met verschillende materialen werken. De bijdrage voor een workshop tot 3 deelnemers is € 55,00 per p.p., incl. materiaal. Bij meer deelnemers is de bijdrage € 37,50 p.p., incl. materiaal. We werken op speciaal schilderpapier. Voor het werken op schilderdoek betaal je een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar meer informatie. 

Creatieve natuurwandeling

Op aanvraag kun je een creatieve natuurwandeling bij me boeken voor een klein groepje. Willen jullie graag meer in contact staan met jezelf, met elkaar en met de natuur?  Tijdens een stiltewandeling doen we enkele oefeningen om dit te bevorderen. We wandelen in een rustig tempo en stoppen op een mooie plek om te tekenen of om een schrijfoefening te doen. Ervaring met tekenen is niet nodig. We starten bij een Parkeerplaats aan de rand van het bos in Putten. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. Max. 6 deelnemers.

wandelen slentertochten rondom putten

Deze wandeling kun je in de zomer boeken voor max. 6 personen. Wanneer: in de avond, van 18.30-20.30 uur.
Jouw bijdrage: € 12,50 p.p.

Workshop ‘Op weg naar meer ontspanning’ aan mantelzorgers.

Deze workshop geef ik sinds 2022 jaarlijks in Amersfoort in samenwerking met WELZIN en met de mantelzorgconsulenten van Indebuurt033. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: welke activiteiten kosten/geven energie – hoe krijg je meer balans in je leven – wat helpt jou om meer ontspanning te krijgen. Er wordt gewerkt met oefeningen uit het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ van Maria Grijpma en Inge Jager. Groepsgrootte: max. 12 personen.