Op dit moment heb ik een pauze. Deze cursus hoop ik in de loop van 2024 aan te bieden.

Wil je graag vanuit je HART leren schilderen? Dan is de cursus ‘Verbeelding naar HARTelust’ echt iets voor jou. Het is namelijk meer dan alleen tekenen en schilderen. Je bent ook op een creatieve manier bezig met je persoonlijke groei. Bij goed weer gaan we naar buiten, de tuin in, of spreken we af bij een mooie natuurplek. Ook daar doen we oefeningen die je meer in contact brengen met het thema van die dag.  

We starten steeds met een ontspanningsoefening en een schrijfoefening. Je kiest je eigen thema of ik reik een thema aan. Je maakt tijdens de cursus kennis met het werken met oliepastelkrijt, kleurpotloden, aquatint of acrylverf, op speciaal papier, of met een collagetechniek. Soms gaan we in stilte aan de slag en soms is er muziek op de achtergrond of juist op de voorgrond.

Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen.

AK 14
72c
Kerst 2007 003
12a
20210105_152436
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Enkele reacties over de cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid

“De cursus Verbeelding naar HARTelust vond ik geweldig. Het heeft mij zoveel inspiratie en kracht gegeven. Mijn eerste, maar zeker niet de laatste cursus welke ik heb gevolgd bij Astrid.”
Stephanie, Putten 

“De cursus Verbeelding naar Hartelust heeft me heel goed gedaan. Ik kon letterlijk mijn hartje ophalen! Astrid is ontspannen en geeft ruimte, kijkt wat er die dag mag ontstaan. Dat was precies wat ik nodig had om mijn creativiteit op ‘aan’ te zetten. Heel fijn!”
Petra, Culemborg

“De cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid Krauts volg ik met heel veel plezier. Elke les is anders en verrassend. Vooral het bezig zijn zonder druk om te presteren voelt voor mij heel prettig.”
Wilma, Amersfoort 

“Astrid Krauts van Atelier Lupine ervaar ik als een integere vrouw. Door middel van haar lesmethode is zij in staat mij als cursist te laten nadenken over mijn leven op dit moment. Voor mij werkt dat positief uit.“
Marrie, Putten

Even op adem komen,
 tijd voor jezelf…