Wil je graag vanuit je HART leren tekenen en schilderen?

En zoek je daarnaast wat meer ontspanning, voldoening en plezier in je leven? Dat is deze cursus wellicht iets voor jou. 

De cursus ‘Verbeelding naar HARTelust’ bestaat uit 8 tot 12 lessen in de periode van oktober tot en met maart. Je neemt echt even de tijd voor jezelf. 

Je kunt kiezen voor een persoonlijk thema per les of ik reik een thema aan. We starten met een korte schrijfoefening en een ontspanningsoefening. Na de uitleg ga je aan de slag met bijvoorbeeld oliepastelkrijt, kleurpotloden, aquatint of acrylverf, op speciaal papier. Ook maken we gebruik van de collagetechniek. Soms gaan we in stilte aan de slag, meestal met rustige muziek op de achtergrond. En soms leven we ons uit op stevige mooie muziek, ieder op eigen wijze. 

De meeste lessen vinden plaats bij Atelier Lupine. Wanneer het weer het toelaat, spreken we met elkaar ook enkele lessen af vlakbij een mooie natuurplek. Na een ontspanningsoefening wandelen we in stilte naar de plek van die dag toe. Daar aangekomen nemen we plaats en krijg je een creatieve oefening horende bij het thema van die dag. We kijken ook naar de symboliek van de natuur; wat heeft het jou te zeggen. 

Praktische informatie

Op woensdag 12 oktober 2022 gaat er weer een cursus van start van 10.00-12.30 uur. Er zijn 2 lessen per maand. 
Jouw bijdrage voor de eerste 8 lessen van de cursus: € 187,50 (incl. koffie/thee en basismateriaal). 

Wanneer je dat fijn vindt, kun je een creatieve opdracht meekrijgen om thuis mee aan de slag te gaan voor verdere verdieping. En wil je graag naast de lessen persoonlijke begeleiding, omdat je voor je gevoel wat ‘vast’ loopt met jezelf, dan is deze cursus goed te combineren met coaching beeldend of coaching in de natuur. 

AK 14
72c
Kerst 2007 003
Foto 1
12a
20210105_152436
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Enkele reacties over de cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid

“De cursus Verbeelding naar HARTelust vond ik geweldig. Het heeft mij zoveel inspiratie en kracht gegeven. Mijn eerste, maar zeker niet de laatste cursus welke ik heb gevolgd bij Astrid.”
Stephanie, Putten 

“De cursus Verbeelding naar Hartelust heeft me heel goed gedaan. Ik kon letterlijk mijn hartje ophalen! Astrid is ontspannen en geeft ruimte, kijkt wat er die dag mag ontstaan. Dat was precies wat ik nodig had om mijn creativiteit op ‘aan’ te zetten. Heel fijn!”
Petra, Culemborg

“De cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid Krauts volg ik met heel veel plezier. Elke les is anders en verrassend. Vooral het bezig zijn zonder druk om te presteren voelt voor mij heel prettig.”
Wilma Scheffer, Amersfoort 

“Astrid Krauts van Atelier Lupine ervaar ik als een integere vrouw. Door middel van haar lesmethode is zij in staat mij als cursist te laten nadenken over mijn leven op dit moment. Voor mij werkt dat positief uit.“
Marrie van Bethlehem – van ’t Klaphek, Putten

Even op adem komen,
 tijd voor jezelf…