Op dit moment staat er nog geen cursus op de planning.   

Wil je graag vanuit je HART leren tekenen en schilderen? Dan is de cursus ‘Verbeelding naar HARTelust’ echt iets voor jou. 

We starten met een ontspanningsoefening en een korte schrijfoefening. We werken per les aan de hand van een thema. Er is meestal rustige muziek op de achtergrond, een enkele keer stevige muziek en soms gaan we juist in stilte aan de slag. Bij mooi weer spreken we af bij een natuurplek. 

Je maakt kennis met het werken met kleurpotloden, oliepastelkrijt, houtskool, aquatint en acrylverf, op speciaal papier. Per les gebruik je andere materiaal en maak je een nieuwe creatie.
De lessen zijn afwisselend en je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen (mag wel). 

Even op adem komen, tijd voor jezelf…

AK 14
72c
Kerst 2007 003
12a
20210105_152436
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Enkele reacties over de cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid

“De cursus Verbeelding naar HARTelust vond ik geweldig. Het heeft mij zoveel inspiratie en kracht gegeven.”
Stephanie, Putten 

“De cursus Verbeelding naar Hartelust heeft me heel goed gedaan. Ik kon letterlijk mijn hartje ophalen! Astrid is ontspannen en geeft ruimte, kijkt wat er die dag mag ontstaan. Dat was precies wat ik nodig had om mijn creativiteit op ‘aan’ te zetten. Heel fijn!”
Petra, Culemborg

“De cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid Krauts volg ik met heel veel plezier. Elke les is anders en verrassend. Vooral het bezig zijn zonder druk om te presteren voelt voor mij heel prettig.”
Wilma Scheffer, Amersfoort 

“Astrid Krauts van Atelier Lupine ervaar ik als een integere vrouw. Door middel van haar lesmethode is zij in staat mij als cursist te laten nadenken over mijn leven op dit moment. Voor mij werkt dat positief uit.“
Marrie van ’t Klaphek, Putten