Start: vrijdagochtend 6 oktober 2023. 

Wil je graag vanuit je HART leren schilderen? Dan is de cursus ‘Verbeelding naar HARTelust’ echt iets voor jou. Het is namelijk meer dan alleen tekenen en schilderen. Je neemt tijdens de lessen ook even de tijd voor jezelf. 

Je kunt kiezen voor een persoonlijk thema per les of ik reik een thema aan. We starten met een korte schrijfoefening en een ontspanningsoefening. Tijdens het schilderen is er meestal is rustige mooie muziek op de achtergrond. Je maakt kennis met het werken met oliepastelkrijt, kleurpotloden, aquatint of acrylverf, op speciaal papier, of met een collagetechniek. En bij een mooie dag gaan we ook de natuur in, voor inspiratie bij je thema.

AK 14
72c
Kerst 2007 003
12a
20210105_152436
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Praktische informatie

De cursus in het najaar bestaat uit 6 lessen en wordt 2x per maand gegeven op een vrijdag van 10.00-12.30 uur. Data: 6 en 20-10, 3 en 17-11, 1 en 15-12-2023. Min. aantal deelnemers: 4, max. 8.
Jouw bijdrage: € 155,00, incl. materiaal (losse les € 27,50). Voor minima is er een aangepast tarief. Ik sta ook open voor een passende ruildienst.

Enkele reacties over de cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid

“De cursus Verbeelding naar HARTelust vond ik geweldig. Het heeft mij zoveel inspiratie en kracht gegeven. Mijn eerste, maar zeker niet de laatste cursus welke ik heb gevolgd bij Astrid.”
Stephanie, Putten 

“De cursus Verbeelding naar Hartelust heeft me heel goed gedaan. Ik kon letterlijk mijn hartje ophalen! Astrid is ontspannen en geeft ruimte, kijkt wat er die dag mag ontstaan. Dat was precies wat ik nodig had om mijn creativiteit op ‘aan’ te zetten. Heel fijn!”
Petra, Culemborg

“De cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid Krauts volg ik met heel veel plezier. Elke les is anders en verrassend. Vooral het bezig zijn zonder druk om te presteren voelt voor mij heel prettig.”
Wilma Scheffer, Amersfoort 

“Astrid Krauts van Atelier Lupine ervaar ik als een integere vrouw. Door middel van haar lesmethode is zij in staat mij als cursist te laten nadenken over mijn leven op dit moment. Voor mij werkt dat positief uit.“
Marrie van Bethlehem – van ’t Klaphek, Putten

Even op adem komen,
 tijd voor jezelf…