Er gaat weer een nieuwe cursus van start in het najaar van 2024.

Wil je graag vanuit je HART leren tekenen en schilderen? En heb je behoefte om op te laden? Dan is de cursus ‘Verbeelding naar HARTelust’ echt iets voor jou. Ervaring is niet nodig. 

We werken per les aan de hand van een persoonlijk thema. Je kiest een eigen thema of we gaan met een gezamenlijk thema aan de slag. We starten met een ontspanningsoefening en een korte schrijfoefening om je meer met het thema te verbinden. Waar sta jij nu? Wat heb je nodig voor jezelf? Waar wil je aandacht aan geven?
En wat heb je nodig in het contact met anderen? Of waartoe wil jij je meer verbinden? Ook tekenen we over de tegenstellingen in onszelf en schilderen we over dankbaarheid. En wil je nog iets loslaten (een gewoonte, gedachten) wat niet meer voor je werkt?
Wanneer daar behoefte aan is, schilderen we ook een familie-opstelling.

We gaan zowel intuïtief schilderen als een collage maken, tekenen naar aanleiding van een visualisatie, schilderen vanuit beweging op muziek en verstild schilderen. Kortom: een afwisselende cursus die op een creatieve manier gegeven wordt.

Het is een fijne manier om even stil te staan bij jezelf en om op te laden. Het is echter geen therapie.

AK 14
72c
Kerst 2007 003
12a
20210105_152436
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow


We werken met kleurpotloden, oliepastelkrijt, houtskool, aquatint en acrylverf, op speciaal papier.
De cursus bestaat uit 10 lessen en start op zaterdag 21 september 2024 tot en met februari 2025. De lessen zijn om de week van 13.30-16.00 uur. Locatie: Atelier Lupine (max. 5 deelnemers). Bij meer aanmeldingen kunnen we eventueel uitwijken naar een grotere ruimte elders in Putten. 

Jouw bijdrage is € 245,00, incl. materiaal (losse les € 27,50). Voor minima is er een aangepast tarief. Ik sta ook open voor een passende ruildienst.

Even op adem komen, tijd voor jezelf…

Enkele reacties over de cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid

“De cursus Verbeelding naar HARTelust vond ik geweldig. Het heeft mij zoveel inspiratie en kracht gegeven.”
Stephanie, Putten 

“De cursus Verbeelding naar Hartelust heeft me heel goed gedaan. Ik kon letterlijk mijn hartje ophalen! Astrid is ontspannen en geeft ruimte, kijkt wat er die dag mag ontstaan. Dat was precies wat ik nodig had om mijn creativiteit op ‘aan’ te zetten. Heel fijn!”
Petra, Culemborg

“De cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid Krauts volg ik met heel veel plezier. Elke les is anders en verrassend. Vooral het bezig zijn zonder druk om te presteren voelt voor mij heel prettig.”
Wilma Scheffer, Amersfoort 

“Astrid Krauts van Atelier Lupine ervaar ik als een integere vrouw. Door middel van haar lesmethode is zij in staat mij als cursist te laten nadenken over mijn leven op dit moment. Voor mij werkt dat positief uit.“
Marrie van ’t Klaphek, Putten