Start: vrijdagochtend 6 oktober 2023. 

Wil je graag vanuit je HART leren tekenen en schilderen? En zoek je daarnaast wat meer ontspanning, voldoening en plezier in je leven? Dan is de cursus ‘Verbeelding naar HARTelust’ echt iets voor jou. Het is namelijk meer dan alleen tekenen en schilderen. Je neemt tijdens de lessen ook even de tijd voor jezelf. 

Je kunt kiezen voor een persoonlijk thema per les of ik reik een thema aan. We starten met een korte schrijfoefening en een ontspanningsoefening. Tijdens het schilderen is er meestal is rustige mooie muziek op de achtergrond. Soms leven we ons even uit op stevige muziek, ieder op eigen wijze. En soms gaan we juist in stilte aan de slag. 

We spreken ook wel eens af vlakbij een mooie natuurplek. Na een ontspanningsoefening wandelen we in stilte naar de plek van die dag toe. Daar aangekomen krijg je een creatieve oefening horende bij het thema van die dag. We kijken ook naar de symboliek van de natuur; wat heeft het jou te zeggen. Deze cursus doet je persoonlijk wat, zoals je kunt lezen bij onderstaande referenties.

AK 14
72c
Kerst 2007 003
12a
20210105_152436
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Praktische informatie

De cursus in het najaar bestaat uit 6 lessen en wordt 2x per maand gegeven op een vrijdag van 10.00-12.30 uur. Data: 6 en 20-10, 3 en 17-11, 1 en 15-12-2023. 
Tijdens de cursus maak je kennis met het werken met oliepastelkrijt, kleurpotloden, aquatint of acrylverf, op speciaal papier, of met een collagetechniek. Waar nodig help ik je op weg.

Enkele reacties over de cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid

“De cursus Verbeelding naar HARTelust vond ik geweldig. Het heeft mij zoveel inspiratie en kracht gegeven. Mijn eerste, maar zeker niet de laatste cursus welke ik heb gevolgd bij Astrid.”
Stephanie, Putten 

“De cursus Verbeelding naar Hartelust heeft me heel goed gedaan. Ik kon letterlijk mijn hartje ophalen! Astrid is ontspannen en geeft ruimte, kijkt wat er die dag mag ontstaan. Dat was precies wat ik nodig had om mijn creativiteit op ‘aan’ te zetten. Heel fijn!”
Petra, Culemborg

“De cursus Verbeelding naar HARTelust van Astrid Krauts volg ik met heel veel plezier. Elke les is anders en verrassend. Vooral het bezig zijn zonder druk om te presteren voelt voor mij heel prettig.”
Wilma Scheffer, Amersfoort 

“Astrid Krauts van Atelier Lupine ervaar ik als een integere vrouw. Door middel van haar lesmethode is zij in staat mij als cursist te laten nadenken over mijn leven op dit moment. Voor mij werkt dat positief uit.“
Marrie van Bethlehem – van ’t Klaphek, Putten

Even op adem komen,
 tijd voor jezelf…