Momenteel geef ik geen coaching tot nader bericht.

Wil je heel graag (weer) meer het heft in eigen handen nemen ? Of wil je een periode in je leven op een voor jou goede wijze afsluiten? Dan help ik je graag.  

We maken samen een korte wandeling in een rustig tempo. Dit kan plaatsvinden bij een mooie natuurplek in mijn woonplaats Putten (Gelderland) of in de regio. Onderweg krijg je vragen of een oefening die helpend zijn. We staan regelmatig even stil omdat we bij deze vorm van coaching gebruik maken van de omgeving. Deze kun je zien als een ‘spiegel’ welke je voorgehouden wordt. Daarnaast werk ik met lichaamsbewustzijn. Op deze manier komen we er vrij snel achter wat jij nu nodig hebt. Ook is er ruimte om te voelen wat je nog te voelen hebt.
B
ij slecht weer blijven we binnen. In dat geval laat ik je intuïtief tekenen over jezelf en/of jouw situatie. Jouw tekening is dan de ‘spiegel’ waar we mee werken.

Winter
IMG_0456
20180811_140036
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een telefonische kennismaking. Jouw bijdrage voor de coaching is in overleg naar draagkracht. Het normale tarief is € 45,00 voor drie kwartier coaching. In overleg is ook een passende ruildienst mogelijk.  Na de eerste coachafspraak heb je een indruk hoe ik te werk ga en of het met mij als coach klikt. Daarna besluit je of je met mij verder wilt. Een coaching traject bestaat uit maximaal 6 afspraken binnen een half jaar.

Voor alles is een tijd,
wanneer het er de tijd voor is.