MOMENTEEL GEEN COACHING.
Vanaf 21 februari 2023 is het helaas tijdelijk niet mogelijk om een coachafspraak te maken. Dit tot nader bericht.

Zit jij even ‘vast’ op persoonlijk vlak? Of heb je een moeilijke periode achter de rug of ben je met ziekte geconfronteerd en wil je heel graag (weer) meer het heft in eigen handen nemen? Of wil je deze periode op een voor jou goede wijze afsluiten? Dan help ik je graag verder.  Dat doe ik door je (weer) meer in contact te brengen met (je) natuur.

Om jou te kunnen coachen spreek ik met je af voor een korte wandeling in een rustig tempo. Dit kan plaatsvinden bij een mooie natuurplek in mijn woonplaats Putten (Gelderland) of in de regio. Onderweg krijg je vragen of een oefening die je meer helderheid geven over jouw situatie. We staan regelmatig even stil omdat we bij deze vorm van coaching gebruik maken van de omgeving. Deze kun je zien als een ‘spiegel’ welke je voorgehouden wordt. 

Daarnaast werk ik met lichaamsbewustzijn. Zo vraag ik bijvoorbeeld aan je: wat valt je op als je nu om je heen kijkt, wat zie je, wat voel je daarbij in je lijf en wat doet dat met je. Op deze manier komen we er vrij snel achter wat jij nu nodig hebt. Ook is er ruimte om te voelen wat je nog te voelen hebt.

Bij slecht weer blijven we binnen. In dat geval laat ik je intuïtief tekenen over jezelf en/of jouw situatie. Jouw tekening is dan de ‘spiegel’ waar we mee werken.

Winter
IMG_0456
20180811_140036
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een telefonische kennismaking. Jouw bijdrage voor de coaching is in overleg naar draagkracht of voor een ruildienst. Daar vertel ik je graag meer over. Na de eerste coachafspraak heb je een goed idee hoe ik te werk ga, wat voor een effect dat op jou heeft en of het met mij klikt. Meestal zijn 3-6 afspraken voldoende om zelf weer vooruit te kunnen. Verder op deze pagina lees je nog enkele reacties over mijn coaching.

Enkele reacties over de coaching door Astrid Krauts

”Met Astrid als coach ben ik al meerdere keren op pad geweest. Elke keer leverde het mij iets op: een inzicht, besluit, duidelijkheid, verandering… Kortom, het doet mij elke keer erg goed. Prettig ook de tussentijdse evaluatie die zij aanbiedt.”
Wilma Scheffer 

“Ik moest wel een drempel over voor de coaching. Ik was niet gewend om open te zijn over wat er nu echt in me omging. Dankzij de coaching van Astrid kwamen we snel tot de kern van dingen. Ik vond het verrassend en heb er veel aan gehad.”
Anoniem 

“Tijdens de coaching van Astrid werd ik me door het maken en bespreken van een tekening weer bewust van waar ik energie van krijg en wat me energie kost. Ook kwam ik erachter wat ik zelf kan doen om me toch nuttig te voelen. Ik sta nu weer een stuk positiever in het leven.”
Anoniem                                      

Want voor alles is een tijd,
wanneer het er de tijd voor is.