Op dit moment heb ik een pauze. Ik hoop de workshop weer aan te bieden in de loop van 2024.

De workshop ‘Over liefde’ is een leuke workshop om te doen samen met je vriend(inn)en en/of familie bij een speciale gelegenheid, waarbij je je wat meer wilt verbinden met jezelf en met elkaar. Hiervoor kom ik graag met alle materialen naar jullie toe. Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig om mee te kunnen doen. 

Wat is voor jou liefde? Waar herken jij liefde in ? Dat is voor iedereen anders. Je kunt hierover gaan tekenen/schilderen of een collage maken. Daarnaast schrijven we een gedichtje over de liefde. Ervaring is niet nodig.
We beginnen de workshop met een korte ontspanningsoefening. Indien gewenst is er ook een stilte-oefening, om de ruis van alledag achter je te laten. Verder gaat het zoals het gaat.
Je gaat naar huis met een persoonlijke ode aan de liefde of jullie hebben samen een mooie ode gemaakt. 

Aanwezige materialen: kleurpotlood, oliepastelkrijt, aquatint en softpastelkrijt.

Deze workshop geef ik graag:
o op aanvraag, wanneer ik er ruimte voor voel,
o voor volwassenen óf
o voor volwassenen
en kinderen,
o kosten in overleg.

Wat je aandacht geeft, dat groeit.

*  *  *

Ook voor mensen met geheugenproblemen.

Op aanvraag geef ik ook graag een workshop aan doelgroepen. Zo heb ik in 2022 deze workshop op Valentijnsdag mogen geven aan bezoekers van het Odensehuis te Harderwijk, een inloophuis voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie. Anneke Vegter, de sociaal werker van het Odensehuis, zei in de aankondiging o.a. het volgende:

Er is één ding wat dementie niet weg kan nemen en dat is de liefde. Liefde is geen herinnering die vervaagt, maar liefde is een gevoel wat zetelt in je hart”. De liefde voor de natuur, een persoon, of muziek verdwijnt niet door dementie.

En dat bleek ook. Er kwamen mooie herinneringen los en een ieder maakte een kleurrijk en heel persoonlijke ode aan de liefde.