Zit jij ‘even’ vast op persoonlijk vlak?

Weet je al een tijdje niet (meer) wat je wilt? Of loop je tegen je eigen grenzen aan? Of heb je misschien een periode van (ernstige) ziekte achter de rug, en wil je heel graag (weer) meer het heft in eigen handen nemen? Met dit soort vragen kan ik als coach jou verder op weg helpen. 

Zoals je kunt lezen bij mijn introductie, ben ik een coach met een gedegen opleidingsachtergrond. En omdat ik daarnaast ook werkzaam ben binnen de Welzijnssector, heb ik ruimschoots ervaring in het werken met en voor mensen met diverse achtergronden. 

Om jou te kunnen coachen spreek ik met je af voor een kleine wandeling in een rustig tempo. Dit kan plaatsvinden bij een mooie natuurplek in mijn woonplaats Putten (Gelderland) of in de regio. Onderweg krijg je vragen of een oefening die je meer helderheid geven over jouw situatie. We staan regelmatig even stil omdat we bij deze vorm van coaching gebruik maken van de omgeving. Deze kun je zien als een ‘spiegel’ welke je voorgehouden wordt.

Ook werk ik met lichaamsbewustzijn. Zo vraag ik ook aan je: wat valt je op, wat voel je daarbij in je lijf en wat doet dat met je. Op deze manier komen we er vrij snel achter wat jij nu nodig hebt. Bij slecht weer blijven we binnen. In dat geval laat ik je intuïtief tekenen over jezelf en/of jouw situatie. Jouw tekening is dan de ‘spiegel’ waar we mee werken.

Winter
IMG_0456
20180811_140036
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Je kunt telefonisch of per mail een vrijblijvende belafspraak met me maken voor een telefonische kennismaking. En na de eerste coachafspraak heb je een idee hoe ik te werk ga en of het met mij klikt. Een week later besluit je of je verder wilt met mij als coach. Meestal zijn 5-6 afspraken voldoende om zelf weer vooruit te kunnen. Verder op deze pagina lees je nog enkele reacties over mijn coaching.

Jouw investering
1 x coaching van 75 minuten = € 75,00. Bij 4-6 afspraken is jouw bijdrage € 60,00 per keer (geen BTW).
Voor minima is er een aangepast tarief.

Enkele reacties over de coaching door Astrid Krauts

”Met Astrid als coach ben ik al meerdere keren op pad geweest. Elke keer leverde het mij iets op: een inzicht, besluit, duidelijkheid, verandering… Kortom, het doet mij elke keer erg goed. Prettig ook de tussentijdse evaluatie die zij aanbiedt.”
Wilma Scheffer 

“Ik moest wel een drempel over voor de coaching. Ik was niet gewend om open te zijn over wat er nu echt in me omging. Dankzij de coaching van Astrid kwamen we snel tot de kern van dingen. Ik vond het verrassend en heb er veel aan gehad.”
Anoniem 

“Tijdens de coaching van Astrid werd ik me door het maken en bespreken van een tekening weer bewust van waar ik energie van krijg en wat me energie kost. Ook kwam ik erachter wat ik zelf kan doen om me toch nuttig te voelen. Ik sta nu weer een stuk positiever in het leven.”
Anoniem                                      

Want voor alles is een tijd,
wanneer het er de tijd voor is.